Op een rustige dag nemen sommige mensen de tijd om eens rustig een boekje of een blaadje te lezen. Tegenwoordig heb je de keuze uit honderden, misschien wel duizenden, tijdschriften met allemaal verschillende onderwerpen.

Mannen zijn dol op autobladen of andere sportieve tijdschriften, de vrouwen kiezen ieder voor een roddelblaadje of een glossy. En wat te denken van waarschijnlijk het meest populaire tijdschrift, de Donald Duck? Er zijn genoeg gezinnen waar dit blaadje iedere week door de brievenbus op de mat valt. Wil jij ook wekelijks verrast worden met nieuwe verhalen, grappige strips of interessante ideeën? Dan moet je een keuze maken uit het complete aanbod van tijdschriften!

En dat is zo makkelijk nog niet. Om jezelf op weg te helpen, neem je een proefabonnement. Met een dergelijk abonnement test je in feite uit of je het tijdschrift wel leuk genoeg vindt. En je zit niet meteen aan een jaarabonnement vast! Ideaal, want wat nou als je lid bent geworden van een blad over sport, omdat je dol bent op voetbal, maar voetbal bijna nooit ter sprake komt? Dan zit je mooi opgescheept met dat abonnement!

Er zijn genoeg bladen die via het internet voordelig proefabonnementen aanbieden. Het zijn in sommige gevallen grote bladen, zoals een proefabonnement Quest, maar ook minder bekende tijdschriften die nog maar net zijn uitgegeven. In veel gevallen sluit je een proefabonnement af voor vier nummers, maar in sommige gevallen krijg je minder of meer nummers in je brievenbus. Lees dus goed door wat de voorwaarden zijn. Hier krijg je ook meteen te zien wat het bedrag is dat je eenmalig moet betalen. Zodra de betaling gedaan is, ontvang jij al snel het nieuwe leesvoer in je brievenbus. En nog een groot voordeel van het proefabonnement: je hoeft er zelf niet achteraan om het stop te zetten. Dat wordt namelijk automatisch gedaan en jij zit daarna nergens meer aan vast!