Er zijn steeds meer bedrijven die hun klanten in spe naar hen toe willen lokken door mooie presentjes weg te geven. Sluit jij bijvoorbeeld een nieuw abonnement af bij een telefonie-winkel, dan krijg je er soms een spelcomputer of laptop bij. Tegenwoordig is er één heel populair product die in steeds meer huishoudens te vinden is. De tablet is dé gadget van dit moment. Het is namelijk lekker handig, je bent snel op het internet en je kunt er allemaal spelletjes mee doen. Nadeeltje: de prijs! Dus wat is er mooier dan een iPad gratis te ontvangen?

Via het internet vind je eenvoudig en snel de bedrijven die je wel een android tablet, een iPad of een ander soort willen geven. Er zijn altijd wel strenge regels voor: je krijgt het product niet zomaar thuis gestuurd! Dat is ook logisch, want de tablets zijn niet bepaald goedkoop. Kijk maar eens in het lijstje gratis producten wat op deze website staat. Je krijgt een iPad bijvoorbeeld bij het overstappen naar een andere energiemaatschappij of bij het afsluiten van een krantenabonnement. Als jij je gratis iPad wilt, dan moet je voor jezelf de keuze maken wat er van jou wel tegenover mag staan. Ben je ontevreden over je huidige energiemaatschappij, dan is het niet zo’n gek idee om over te stappen! Ben jij daar wel tevreden mee, maar lees je wel graag een krantje? Dan zou je ervoor kunnen kiezen om een abonnement te nemen.

Tip:

  • Lees, voordat je je laat verleiden tot het overstappen of afsluiten, goed de actievoorwaarden door,
    omdat hier alle haken en ogen te vinden zijn.

Lees goed de voorwaarden van de actie door, want hier vind je alle haken en ogen. Bijvoorbeeld dat je de tablet alleen krijgt als je kiest voor groene stroom of juist alleen voor gas. Biedt een krant een gratis iPad aan, kijk dan hoe lang het abonnement precies gaat duren. Vind je een krant maar zo-zo, dan zou je er misschien beter voor kunnen kiezen om een losse tablet aan te schaffen. Een abonnement op de krant is immers ook niet zo goedkoop! Afhankelijk van het soort tablet dat je kiest (kijkend naar het merk of naar hoe oud deze is) kan de prijs wisselen. Je betaalt voor een tablet die vijf jaar geleden op de markt kwam in ieder geval veel minder dan voor een iPad of android tablet die pas een maand in de schappen ligt!