Een zwangere of bevallen vrouw en haar partner zullen al snel ondervinden dat het hebben van een baby flink in de papieren loop. Wil jij ook een gezin stichten? Houd er dan rekening mee dat een baby of kind geld gaat kosten!

Denk bijvoorbeeld maar aan al die luiers die de kleine verbruikt in de eerste twee levensjaren of denk aan alle spulletjes die je voor je kleine man of vrouw moet kopen. Kinderwagen, ledikant, speciaal kinderbadje, commode: noem het maar op. Er komt in ieder geval genoeg bij kijken! Toch is er een manier om gedeeltelijk te besparen, als het op de baby aankomt. Het internet staat bol met sites waar gratis spullen worden weggegeven. Je moet alleen even weten waar je het vindt!

Ben je al bevallen of nog in verwachting, neem dan eens de tijd om het wereldwijde web af te speuren naar gratis producten. Je vindt genoeg voor je baby online, zoals de gratis baby box. Een baby shop of een baby winkel geeft soms een gratis pakketje weg voor de gezinnen in spe. Hier zitten dan een aantal basisproducten in, zoals luiers, een speen en babyvoer. Handig voor na de bevalling! In de gratis box vind je regelmatig ook gratis artikelen voor de ouders. Denk daarbij aan informatieve boekjes over de eerste weken met een pasgeborene of een leuk tijdschrift voor de moeder. Die kan natuurlijk niet meteen weer aan het werk gaan na de bevalling! En je wilt ook wel wat te lezen hebben als de weeën wat te lang duren en je daardoor een dagje in het ziekenhuis doorbrengt. Verder kan je nog meer producten vinden in de gratis box. Je hebt kans dat je er fijne crèmes in vinden, net als snoetendoekjes en kortingsbonnen voor nog meer voordelige producten.

Bij het aanvragen van de box moet jij je contactgegevens doorgeven én wanneer je uitgerekend bent. Dan ontvang je vlak voor de geboorte het doosje in de post. Is je kleine geboren, dan kan je in sommige gevallen zijn of haar opgeven en ontvang je na de bevalling nog meer leuks! En het mooie van al die gratis baby boxen: er zijn er zoveel gratis te bestellen dat je al een klein voorraadje handige baby producten kunt inzamelen!