Gratis producten testen

producten testen

Gratis producten testen en het daarna ook nog eens voor niks mee naar huis nemen. Hoe mooi is dat? Wanneer je een product wilt kopen, maar je bent niet zeker of het wel wat voor jou is, is het ideaal om het product te testen. Dat kan van alles zijn: een nieuwe smaak frisdrank, een comfortabele stoel of een nieuwe hydraterende dagcrème. Maar ook elektronische artikelen zoals een uitgebreid koffiezetapparaat, een hypermoderne computer of een goede spiegelreflexcamera. Sommige producten kosten je flink wat geld, dus waarom zou je het niet van tevoren willen uittesten voordat je er een flinke bak geld aan uitgeeft?

Op straat en in de winkels zijn er allemaal plekken waar je producten gratis kunt testen. Kijk maar eens op een drukke middag in de winkelstraat: er zijn regelmatig bedrijven te vinden die kleine proefmonsters uitdelen. Kauwgom, frisdrank, snoep: je krijgt er een gratis exemplaar van mee zodat je die op dat moment meteen kan uitproberen. Voor de grotere spullen ga je naar de winkel. Test een spelcomputer uit in de elektronicazaak of vraag om een demonstratie van een stofzuiger. Op zoek naar nieuwe meubels? In de meubelzaak test je ter plekke stoelen, banken, tafels en andere meubels uit.

Zo kan je tegenwoordig ook via het internet aan spullen komen om te testen, maar dat doe je dan wél thuis! Test Exclusive is een site waar allerlei producten gratis te testen zijn. Meld je aan bij het bedrijf en je ziet meteen voor welke testproducten jij je kan inschrijven. De website heeft meerdere dingetjes die uitgeprobeerd moeten worden. Waarom dat zo is? Bedrijven brengen producten op de markt die getest moeten worden door de ‘gewone consument’. Zo weten zij wat er goed aan is of wat er juist aan verbeterd moet worden. Via Test Exclusive zoeken bepaalde producenten mensen die hun producten testen. Zij worden er beter van en jij wordt er beter van! Zo heb je de ene keer een stofzuiger die geprobeerd moet worden, de andere keer is het een fles wijn en weer een andere keer is het een complete vakantie!

Jij schrijft je in voor het product dat jij wilt testen en met een beetje geluk word jij uitgekozen. Houd er wel rekening mee dat je waarschijnlijk niet de enige bent die gratis artikelen wil ontvangen! Na een aantal dagen of weken krijg jij te horen of jij als tester bent uitgekozen. Je krijgt het product dan thuisgestuurd en daar kan je er in alle rust mee testen. Het enige wat er tegenover het product testen staat is dat jij een review aanlevert. Het product mag je houden, dus schrijf je snel in!